Needak Rebounder Belgium Official
Needak Rebounders - Made in USA, Lowest Price Guaranteed
Home > De Needak-rebounder

De Needak-rebounder

Er zijn tegenwoordig veel rebounders op de markt verkrijgbaar, allemaal variërend in kwaliteit en wat ze bieden. De Needak-rebounder is de enige rebounder die wordt gemaakt in de VS en wordt rechtstreeks vanuit de plaats van de fabrikant aan klanten wordt geleverd. Needak Rebounders zijn in tegenstelling tot rebounders bij Walmart of plaatselijke fitnesswinkels. Needak Rebounders zijn duurzame en robuuste minitramolines die speciaal zijn ontworpen met het oog op een veilige en langdurige rebound.

Wat maakt de Needak Rebounder zo speciaal?
De Needak-rebounder is een zwaar werkend oefenapparaat. In tegenstelling tot goedkopere merken, worden Needak-rebounders gemaakt van het beste metaal en beschikbare materialen. Aangezien Needak Rebounders lokaal in Amerika worden gemaakt, zorgt het hoge niveau van kwaliteitscontrole dat elke productiefase regeert ervoor dat elk onderdeel van de rebounder is gemaakt met superieure afwerking en uitmuntendheid.

Anatomie van een Needak-rebounder:
Er zijn veel aspecten die ervoor zorgen dat Needak een unieke en hoogwaardige rebounder wordt. Laten we deze verschillende componenten en onderdelen van de Needak-rebounder eens van dichterbij bekijken:
Grote delen van een Needak-rebounder:

1) Springmat
De springmat is een van de belangrijkste onderdelen van een rebounder. De springmat is het contactpunt wanneer een persoon terugkaatst en daarom moet deze van de hoogste kwaliteit zijn om de veiligheid en levensduur te garanderen. De Needak rebounder springmat is gemaakt van een speciaal materiaal genaamd Permatron. Permatron is een industrieel polypropyleen weefsel dat speciaal is gemaakt voor rebounders en trampolines.

Wat zijn enkele eigenschappen van de Permatron-springmat?
~ Permatron stretcht niet om een ​​stevig en stabiel landingsoppervlak te bieden.
~ Hoewel het niet uitrekt, Permatron is zeer flexibel en deze flexibiliteit geeft de Needak springmat zijn uniek soepele oppervlak voor de landing en demping gewrichten.
~ Permatron is een zeer weerbestendige stof die goed tegen vocht, neerslag en zonlicht tegenhoudt. Permatron is voor 90% UV-bestendig en heeft een hoge treksterkte waardoor het een stof is die niet gemakkelijk afbreekt.

2) Springs
Er zijn twee typen Needak-veren: zachte bounce-veren voor de zachte bounce-rebounders en harde bounce-veren voor de hard-bounce-rebounder:

Soft Bounce Springs
Needak Soft Bounce Springs zijn unieke, unieke veren die zijn gemaakt van draad van hoogwaardig koolstofstaal. Muziekdraad, ook wel 'pianosnaar' of 'verenstaal' genoemd, is een extreem sterke en veerkrachtige draad die bestand is tegen hoge weerstand en spanning. Soft Bounce Springs zijn 4¼ inch lange tonvormige veren die vanaf het midden naar buiten toe smaller worden. Het is dit tonvormige ontwerp waarmee de Soft Bounce Spring tot 85% van de aanlandinslag van elke veer kan absorberen.

Hard Bounce Springs
Hard Bounce Springs hebben een iets andere vorm in vergelijking met Soft Bounce Springs. Het minder taps toelopende ontwerp van de harde bounce-veren maakt het een stijvere veer, en absorbeert slechts 35% van de bounce voor een steviger stuiteroppervlak. De veerkrachtige veer is gemaakt om tegemoet te komen aan personen met een gewicht van meer dan 300 pond en voor atleten die een meer veeleisend bounceoppervlak wensen.

3) Rebounder Omlijsting
Het Needak Rebounder-frame is een rond, 40-inch diameterframe dat is gemaakt van zwaar staal en voor 100% loodvrij is. Het ronde ontwerp van het rebounderframe zorgt ervoor dat de druk van het terugveren gelijkmatig wordt verdeeld over de rebounder. Dit betekent dat wanneer je dezelfde hoeveelheid kracht terugstoot die op de mat wordt toegepast, de veren en het frame voor je, achter je en aan beide kanten van je worden aangebracht.

4) Benen
Alle Needak Rebounders (niet-vouwbaar en inklapbaar) hebben zes 8½ inch lange buisvormige poten die kunnen worden ingeklapt voor eenvoudige opslag. De poten zijn gemaakt van metaal met rubberen uiteinden aan de uiteinden om grip te bieden tegen de vloer.

5) Scharnieren
Needak opvouwbare rebounders hebben robuuste stalen scharnieren die zijn bevestigd aan het frame van de rebounder en die het mogelijk maken dat de eenheid vouwt / uitvouwt. Needak vouweenheden zijn even stabiel als hun niet-vouwende tegenhangers.
Deze website is eigendom van en wordt beheerd door een erkende retailer van Needak®-rebounders. Needak® Manufacturing deelt geen eigendomsbelangen op deze website en heeft geen verantwoordelijkheid voor of controle over de gepresenteerde inhoud, meningen of zorgadvies of financiële of persoonlijke gegevens die via deze website worden verzameld. Needak® is een geregistreerd handelsmerk van Needak® Manufacturing, LLC O'Neill, NE USA.
Copyright © 2024 Needak België. All rights reserved. Made in USA Mini-Trampoline Rebounder Sale
Needak België is an Official Needak® Rebounder Store