Needak Rebounder Belgium Official
Needak Rebounders - Made in USA, Lowest Price Guaranteed
Home > Rebounder Koopgids & Vergelijkingstabel

Rebounder Koopgids & Vergelijkingstabel

Een veel voorkomende hindernis die iedereen die voor het eerst een rebounder doorloopt, is om te bepalen welk rebounder-merk ze moeten aanschaffen. Met zoveel websites die de hunne verkondigen de beste rebounder is, was ons doel om een ​​vergelijking te maken die voornamelijk was gebaseerd op wat u, de eindgebruiker, te zeggen had en onze klanten een onbevooroordeelde samenvatting van die informatie te bieden. We hebben elke klantrecensie doorgenomen die we konden vinden, van elke beschikbare rebounder en de resultaten gepolijst voor alle grote rebounder-merken.

Koopgids secties:
De basis

Hier stellen we u de concurrenten voor met informatie die wij naar beste kunnen hebben berekend op basis van recensies van klanten en verkopen via internet. Gebruik dit als een toegangspunt en ga naar beneden.

  Marktaandeel
Schatting
Land van
vervaardiging
Rebounder Prijs Claim aan
roem
Needak 30-40% USA $530 AUD Hoge kwaliteit
Rebounders
Urban Rebounder 20-30% China $160 AUD Rebounding Videos
and Routines
Al Carter's ReboundAir 10-15% China $360 US Gesponsord door
Al Carter
Bellicon 5-10% Germany $900 AUD Bungee touw
Replaces Springs
JumpSport 1-10% Unknown $619 US 'S Werelds veiligste
Trampolines
Cellercise/Cellerciser 1-10% Unknown $325 US Gesponsord door
Dave Hall
Local Store/Other Brands 1-10% China/Korea/Taiwan $60 US Lokaal en
Goedkoop!

#1:Prijs

Als prijs de enige zorg is, is een duidelijke winnaar naar je lokale sportwinkel. Je krijgt dezelfde rebounder op dezelfde dag en je besteedt minder geld dan de duurdere. Het nadeel hiervan is echter het risico bij het kopen van iets dat niet veilig of aangenaam is om te gebruiken, waardoor uw kleine investering mogelijk een verspilling wordt. Van de vele recensies van klanten die we hebben gelezen over de duurdere rebounders, vonden de meeste consumenten dat ze spijt hadden dat ze eerst een goedkoper merk hadden gekocht.

Aan de andere kant van de schaal bevindt zich de Duitse fabrikant Bellicon die een niet-vouwbare bungee-string-rebounder aanbiedt voor een flinke $ 700. Vervolgens komt de JumpSport met een overvloed aan verschillende modellen. Hun meest geavanceerde model is de enige die qua afmetingen en kwaliteit dicht bij de anderen staat en in overeenstemming met de andere door kabel aangedreven rebounder is daarboven $ 620. In het midden bereik je Needak, ReboundAIR en Cellerciser, waarbij ReboundAIR ongeveer $ 50 goedkoper is dan de andere twee. Op basis van onze geschatte marktaandeel, kiezen de meeste klanten die een goedkope rebounder willen, voor de Urban Rebounder of goedkoper model van JumpSport, en de rest gaan voor een Needak.

#2:Reputatie

Bij het afvragen van een aantal neutrale recensiesites van derden zoals Amazon, Ebay en Google, ontdekten we dat Needak consistent een goedkeuringsrating van 97-100% van klanten ontving. De negatieve recensies die we hebben gevonden, zijn te wijten aan frustratie van klanten vanwege een gebrek aan ervaring met rebounders in het algemeen. Bellicon-klanten genoten ook van hun rebounder en complimenteerden het rustige en zachte stuiteren van het bungee-veersysteem.

De ReboundAIR komt in de volgende, met de meeste klanten genieten van het stuiteren en terugkaatsing op het in het algemeen. Klachten rondom het apparaat liepen uiteen van slecht vakmanschap voor de prijs tot een bounce die te hard was, waarbij het meest gepolariseerde over hun slechte klantenservice was.

De Cellerciser verbindt ReboundAIR, waarbij de meeste klanten hun bounce prijzen. We vonden het echter moeilijk om veel betrouwbare beoordelingen te vinden om deze rebounder te beoordelen.

De JumpSport-rebounders komen de volgende dag met overwegend goede recensies, hoewel voor de goedkopere modellen. De slechteriken merkten consequent op een te klein sprongoppervlak, een stijve veerkracht, het te snel breken van de mat of het vervangen van de koorden na slechts enkele maanden. Het lijkt er ook op dat JumpSport zijn inspanningen spreidt over verschillende soorten trampolines, terwijl de andere merken alleen fitness-rebounds maken. We konden onvoldoende beoordelingen vinden voor hun $ 620-model, het enige model dat ze hebben met een matmaat die vergelijkbaar is met de andere.

De Urban Rebounder staat op de zesde plaats met zeer gepolariseerde beoordelingen - klanten haatten het of vonden het geweldig, met de meeste voorstanders ervan prezen ze de lage prijs. De meeste klachten omringden de slechte bouwkwaliteit, met veel klanten die klagen over verschillende dingen die verkeerd waren uit de doos of brak na enig gebruik. Voorbeelden waren losse veren / schroeven, gescheurde stof en gevaarlijke mechanismen.

Het sentiment rond lokale winkelgekochte merken was overweldigend negatief. De meeste klanten klaagden over het breken van de rebounder met ernstig gebruik en de meesten hadden spijt van hun investering.

Het algemene klantensentiment leek te suggereren dat Needak en Bellicon de beste rebounders maakten, terwijl de Urban Rebounder een goede rebounder voor de waarde was.
#3:Bouwkwaliteit

De kwaliteitsvergelijking van de verschillende rebounders weerspiegelt het klantensentiment. De twee niet-Aziatisch gemaakte merken claimen de topposities, waarbij de ReboundAIR en Cellerciser dichtbij komen gevolgd door de JumpSport. De levensduur en het reparatievermogen van de Needak-rebounders waren iets dat klanten leuk vonden. We konden geen reviews vinden over de bouwkwaliteit van de Bellicon omdat de meeste klanten graag een comfortabele bounce leken, zonder gebruik of reparaties te vermelden. De meeste klanten vonden de ReboundAIR en Cellerciser ook van superieure kwaliteit voor de goedkopere modellen, zij het met enkele klachten. De JumpSport leek te worden geraakt door een aantal kritieken op slecht vakmanschap, terwijl anderen het leuk vonden.

Zonder uitzondering, zelfs in positieve recensies, sloegen klanten de bouwkwaliteit van de Urban Rebounder samen met lokale winkelmerken.
#4:The Bounce

Alle drie van Bellicon, Needak en ReboundAIR ontvangen consistent positieve feedback van klanten over de kwaliteit van de bounce. Bellicon heeft de meeste positieve resultaten, voornamelijk dankzij het unieke bungee-veersysteem, met Needak-koppelingen met een bijna foutloos record en de ReboundAIR op een goede derde plaats met een aantal klanten die klagen over een stijvere sprong dan verwacht. De Cellerciser heeft ook positieve feedback gekregen, maar niet genoeg om de plaatsing te rechtvaardigen.

De JumpSport was ook wisselvallig in deze afdeling, met sommige mensen die lof hadden voor het kortsluiting van het kabelsysteem terwijl anderen een hekel hadden aan het te stijve veersysteem. De JumpSport ontving consequent slechte punten in de richting van de kleine matmaat.

We merkten echter dat de meeste mensen de neiging hebben om hun product te laten stuiteren, ongeacht wat ze kopen. Daarom is deze categorie mogelijk het moeilijkst om op afstand te meten, omdat de beste manier is om ze van links naar rechts te vergelijken. Het is onze indruk van de reviews die we hebben gelezen dat de Bellicon, Needak en ReboundAIR de meest betrouwbare comfortabele veerkracht bieden, waarbij de Bellicon en Needak bijna perfecte aanbevelingen van klanten ontvangen.
#5:Garantie


Needak biedt een levenslange garantie op het frame, 5 jaar op de mat en 2 jaar op de veren. De Cellerciser biedt een directe garantie van 5 jaar. ReboundAIR biedt levenslange garantie op alle componenten, alleen op fabricagefouten. Ze sturen je ook een gratis eenmalige vervanging van veren en een mat. JumpSport biedt een soortgelijke garantie aan Needak. Bellicon heeft een zeer beperkte garantie (2 jaar op het frame, 1 jaar op het elastiek en de mat) vergeleken met zowel Needak als ReboundAIR. De Urban Rebounder heeft een garantie van 4 jaar op het frame en 1 jaar op al het andere.

Het lijkt erop dat de twee op snoeren gebaseerde systemen (JumpSport en Bellicon) zeer dure rebounders hebben (respectievelijk $ 620 en $ 700), die vaak vervanging van het snoer vereisen. Zonder uitzondering klaagden lange termijnklanten voor beide merken over koorden die uitrekken of breken.

We vonden een zekere dubbelzinnigheid rond ReboundAIR's garantie, in tegenstelling tot alle andere fabrikanten, ze hebben alleen betrekking op defecten van de fabrikant, terwijl de andere bedrijven garanderen dat hun matten en veren een bepaalde tijd meegaan. Voor de prijs valt de garantie van Bellicon erg kort. Needak verslaat de Cellerciser met een haar vanwege de levenslange garantie op het frame, bijpassende garanties op de mat en de rand die naar de Cellerciser gaat met betrekking tot de veren.

#6:Schoonheidsleer

Zoals blijkt uit een aantal gebruikersrecensies, staan ​​onder aan onze lijst de lokaal gekochte rebounders, die volgens de meeste recensenten goedkoper leken dan rebounders van hogere kwaliteit. We vonden het moeilijk om beoordelingen te vinden op de Cellerciser, JumpSport en de ReboundAir die op dit perspectief reageerden, maar vanuit een cosmetisch oogpunt onderscheiden de stevige zwarte en sportieve platina blauwe modellen zich van de middenklasse concurrenten. De ReboundAir was echter niet ver achter, met een enigszins unieke look op zichzelf met zijn rode cover en dik uitziende frame. De Urban Rebounder, ondanks zijn lagere kwaliteit voor klanten, heeft nog steeds een eigen aanzien met betrekking tot zijn uiterlijk.

Een duidelijke winnaar in dit opzicht was echter de Bellicon, met zijn slanke oranje vormgeving en uniek geruisloos veermechanisme met elastisch koord. De Needak en ReboundAir komen vervolgens, met de Urban Rebounder op de derde plaats, dan de Cellerciser en tot slot de lokale merken.

De meeste klanten waren echter van mening dat de esthetiek van de rebounders alleen maar diep was en dat zelfs bij een sprong hun vrienden meteen het verschil konden voelen tussen een rebound van 90 dollar en een rebounder van 300 dollar, waarbij ze hun oorspronkelijke indruk van het apparaat teniet deden.
Het eindoordeel


Zoals met de meeste dingen die we willen kopen, komt veel van onze beslissing voort uit persoonlijke keuze en prioriteit. Als je twijfelt om meer dan $ 300 aan een rebounder te spenderen, is je beste weddenschap de Urban Rebounder die waarschijnlijk superieur is aan lokale merken, maar nog steeds op minder dan $ 100 komt. Het voorbehoud is echter dat als je echt de volledige voordelen van rebounding wilt ervaren, je daar waarschijnlijk niet zult komen met iets in de low-range modellen. Je knieën zullen knikken, je rug zal pijn doen, en erger nog, de rebounder kan breken.

De Bellicon daarentegen is de duurste rebounder die we hebben vergeleken, en met een grote marge. Met bijna $ 700 en met de minste hoeveelheid garantiedekking, vinden we dat het Bellicon-apparaat er een is die zich meer richt op esthetiek dan op een lang leven. Tenzij u bereid bent veel geld uit te geven aan vervangende bungee-cords of alleen uw rebounder een paar maanden tot een jaar gebruikt, kunnen we de Bellicon niet als een praktische optie aanbevelen.

De JumpSport, de volgende in de prijsklasse van $ 620, is dubbelzinnig met hun producten. Hun goedkopere rebounders hebben verschillende nadelen die lijken te werken om de prijs laag te houden voor wat lijkt op een duur snoer. We konden niet veel recensies vinden over hun $ 620-model, maar vermoeden dat het hetzelfde gebrek aan levensduur heeft als gevolg van het esthetisch aangename maar zwakkere cord-bounce-systeem dan op de Bellicon.

De meerderheid van ons zal daarom tussen de drie mid-range apparaten beslissen. Onderaan deze lijst staat de Cellerciser, die de duurste van de drie is, maar toch heel weinig heeft in de vorm van een klantenbestand en een relatief onbekende rebounder is. We vonden het moeilijk om beoordelingen van de Cellerciser te vinden die op de een of andere manier niet gerelateerd waren aan hun verkoopsteam. Als we dit elimineren als het duidelijke hoogtepunt, blijven we achter met de rebounders van Needak en ReboundAir.

De Needak heeft een duidelijke voorsprong op de ReboundAir in termen van klantreacties; we moeten nog één betrouwbare klantenreview vinden die legitiem klaagde over alles wat de Needak-rebounder te bieden had. De ReboundAir ontving ook grotendeels positieve recensies, maar veel minder, en omvatte ook verschillende kritieken gericht op de kwaliteit van de build, bounce en / of klantenservice.

De garantie op de Needak is ook langer en completer en er is een meer gemakkelijk beschikbare ondersteuningsbasis met betrekking tot reserveonderdelen en instructies voor de Needak dan voor de ReboundAir.

Ten slotte was de bounce en bouwkwaliteit van de Needak bijna onberispelijk, terwijl de ReboundAir twijfelachtige resultaten had volgens sommige klanten.

Het vonnis luidt dan ook als volgt: als je een goedkopere rebounder nu wilt om hem uit te proberen en misschien een betere in de toekomst te krijgen, kies dan voor de Urban Rebounder. Als je een erg goed uitziende rebounder wilt, die geweldig is om te gebruiken voor een korte tijd, en de prijs is geen probleem, dan is de Bellicon iets voor jou. Als u een permanente rebounder wilt die het langst meegaat en u de beste lange-termijn gezondheidsvoordelen biedt, kies dan voor een Needak.

Disclaimer: Let op: hoewel dit een journalistiek artikel is, doen we geen uitspraken of claims over de juistheid van de verstrekte informatie, en het is op geen enkele manier bedoeld om u gezondheidsadvies te geven dat in de plaats zou komen van dat van een opgeleide professional. De fabrikanten van de rebounder hebben deze beoordeeld en hun respectievelijke handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars en Needak België maakt geen aanspraak op eigendom of aansluiting bij een van de genoemde bedrijven. Trefwoorden: Needak vs ReboundAir, Needak vs Cellerciser, Cellerciser vs ReboundAir, Urban Rebounder vs Needak, JumpSport vs Needak, Rebounder merkvergelijkingen

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door een erkende retailer van Needak®-rebounders. Needak® Manufacturing deelt geen eigendomsbelangen op deze website en heeft geen verantwoordelijkheid voor of controle over de gepresenteerde inhoud, meningen of zorgadvies of financiële of persoonlijke gegevens die via deze website worden verzameld. Needak® is een geregistreerd handelsmerk van Needak® Manufacturing, LLC O'Neill, NE USA.
Copyright © 2023 Needak België. All rights reserved. Made in USA Mini-Trampoline Rebounder Sale
Needak België is an Official Needak® Rebounder Store